tiistai 3. joulukuuta 2013

Kaunistautumista ja kalenterintekoa

Viime viikolla käynnistyi tuttuun tapaan olssittarien kalenteriprojekti.
Reportterismurffi kerkesi poseeramiseltaan myös ikuistamaan projektin alkuhetkiä meikkauksesta studion puitteiden kokoamiseen. Mukaan kalenterintekoon saatiin Micks, Spiritstore sekä Make Up Store. Kuvaukset suoritettiin edellisvuoden tapaan OAMK:n tiloissa. 
Sunnuntaina smurffit valikoivat vaatteitaan hartaasti ja pääkoordinaattori Jullen kanssa saatiin lopulta kaikille jonkinlaista asukokonaisuutta mukaan. Aamulla ensimmäiset suuntasivat jo aikaisin meikkiin sekä sen jälkeen valmistelemaan kuvauspaikkaa. 
Alla kuvia päivän tapahtumista! 


ehostusta ammattilaisten toimesta



kaunottaret valmiina kuvauksiin!


taustojen virittelyä

laitteiden testausta 



Hyvin meni tytöt! 

Sisäinen huippumalli oli välillä todellakin haussa mutta kyllä se lopulta esiin kaivettiin ja kaikista saatiin hienoja kuvia. Parhaita otoksia pääsee isokin yleisö ihastelemaan kalenterin muodossa ihan pian. Hauskuutta ja huonoja juttuja riitti kuvauksissa ja päivä oli todella onnistunut!
Isot kiitokset menevät rautaisen ammattilaisen tavoin toimineelle kuvaajalle ja kalenterin pääsuunnittelijalle Jullelle, Make Up Storen mahtaville tytöille ja meikeille sekä tottakai Spiritstorelle ja Micksille ihanien vaatteiden lainaamisesta.     

Muutenkin smurffien lomaviikko kului rahankeruun merkeissä, sillä viikonloppu vietettiin Prisman hyllyjen väleissä ja pakastealtaissa laskupäätä kehittäen. Inventaario saatiin kuitenkin ennätysvauhdilla hoidettua ja reippaat työläissmurffit pääsivät hengähtämään hetkeksi ennen uuden reeniviikon alkua. Seuraavien viikkojen aikana harjoitellaan kuin hullut ja seurataan tietysti maajoukkuesmurffien otteita MM-kisoissa! 

1 kommentti: