perjantai 21. maaliskuuta 2014

Pleijjarit vs. Muu Elämä


Kevät on jo pitkällä ja smurffit raivanneet tiensä välieriin. Hurjassa vireessä oleva joukkue on pelannut jo 11 voittoa putkeen ja aikoo jatkaa välierissäkin samalla tiellä. Puolivälieräsarja KooVeeta vastaan oli pelikentällä tasaista mutta numeroiden valossa OLS oli kuitenkin selkeästi parempi. Ennenkaikkea smurffit olivat vastustajiaan edellä maalivahtipelissä ja maalien viimeistelyssä. Seuraavaksi vastaan asettuu toinen tamperelaisseura Classic ja viikonloppuna alkaa hurja vääntö finaalipaikasta. Sarjan ottelutahti on jäätävän tiukka, sillä lauantain Tampereen reissun ja sunnuntain kotipelin jälkeen seuraava ottelu on jo tiistaina Tampereen maisemissa. Niin fysiikka kuin pääkoppakin tulevat olemaan kovilla, mutta onneksi meiltä löytyy sekä kuntoa että henkistä kanttia! Smurffit ovat myös kehitelleet mitä erikoisempia palauttelumetodeja kylmähoitokaraokesta hengellisiin kutsumanimiin ja kaupunkikierroksiin ympäri Oulua. 


Linnanmaalla on nähty jo mukavan vauhdikasta pleijaritunnelmaa, mutta meno sen kun paranee. Smurffit toivottavatkin kaikki katsojat erittäin tervetulleeksi sunnuntaina Linnanmaalle! Tasokkaan naissalibandyn lisäksi Linnanmaalla kuullaan myös erittäin tasokasta laulua, sillä Voice of Finlandissa upeasti esiintynyt Olssin oma Pia Lipponen esiintyy pelin erätauolla. 
Kokemuksesta kehotamme ottamaan nenäliinoja mukaan, sillä sen verran kova tulkitsija on kyseessä :) 

Laulava salibandytähti Pia Lipponen sunnuntaina Linnanmaalla! 

Mutta mitä muuta tältä huikealta välieräsarjalta on odotettavissa:

Sekä OLS että Classic tähyävät ylöspäin finaalipaikan kiilto silmissä. 
Fakta on kuitenkin se, että pienet asiat kentällä ratkaisevat ja keskittymisen on oltava sataprosenttisesti pelissä. 


Vääntö tulee olemaan kovaa ja mustelmilta ei tulla säästymään (ainakaan Classic leirissä).
Oletettavasti Alanko ja kumppanit tulevat törmäämään useamminkin kuin kerran tähän muuriin nimeltä Saara Männikkö. 


Mutta kuka syttyy tosipeleihin isoimmin ja pystyy ratkaisemaan sarjan?
Kuka juhlii lopussa? 
Me uskomme, että se tulee olemaan keltasininen joukkue!


Pelien seuraamisen lisäksi hyvä tapa osallistua smurffien tukemiseen playoff-peleissä on pleijjaripaidan hankinta! Pelien ja ahkeran harjoittelun lomassa osa joukkueesta on ehtinyt myös mallikeikalle ja mainostamaan paitojamme. Upeista meikeistä kiitokset menevät taas Make Up Storen porukalle! Paitoja voi siis ostaa pelien aikana kahviosta ja hinta on 15 e. 
Pakko todeta, tämä joukkue osaa kyllä edustaa! 





Kiitokset paidoista ja upeista kuvista menevät tuttuun tapaan joukkueen visuaalisen mainonnan ammattilaiselle Jullelle!  :)

Kuvissa poseeramisen lisäksi smurffeilla on paljon muitakin hoidettavia hommia joukkueen eteen.. muun muassa ärsyttävyyksiin asti menevä eri tuotteiden myyminen :D
 Näiden naisten vanhemmilta ja tuttavilta ei luulisi paperit kotoa loppuvan!


Myös kahvioon on kannettava tavaraa, jotta katsomossa saadaan suut makeaksi pelin seuraamisen ohessa. Tukkuvastaavan homma on välillä raskasta...


 .. mutta onhan siinä myös hyvät puolensa ;) 


Ja mistä voi viimeistään päätellä, että säbähullun lempivuodenaika on käsillä...

.. kun koti näyttää tältä!


Niin mikä muu elämä? 




Lopuksi vielä pieni neuvo... jos olet Tampereelta, juokse karkuun!
 Jos et, juokse Linnanmaan hallille!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti